Een veilige Van Bergen douche in 1 dag

Douche in 1 dag geplaatst zonder zorgen

Van Bergen Sanitair en vervangt uw bad of douche moeiteloos door een comfortabele douche in 1 dag. Er is altijd een variant die past, doordat het geleverd wordt in diverse lengte- en breedte maten. Met hoge- en halfhoge glazen en kunststof wanden die snel gemonteerd worden en onderhoudsarm zijn. 

Alle douchesystemen zijn zo ontworpen dat ze passen in precies dezelfde ruimte als u oude bad of douche, en kunnen binnen slechts 1 dag worden geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van de bestaande leidingen en zelfs uw tegelwerk hoeft niet te worden verwijderd. Geen gedoe en geen geknoei. U heeft weinig overlast, de renovatie is in een oogwenk gerealiseerd. zo kunt u snel genieten zonder zorgen van een douche in 1 dag.

Vind welke inloopdouche bij u past

Veiligheid in de badkamer

Jaarlijks vallen er duizenden slachtoffers door ongelukken in de badkamer. Bij het meeste van deze ongelukken zijn ouderen betrokken. In een badkamer zijn dan ook tal van oorzaken aan te wijzen waarom dit gebeurt. Te denken aan gladde oppervlakten, hoge instappen en te weinig steunpunten. De veiligheid in uw badkamer is voor ons heel belangrijk, we bieden met onze producten tal van oplossingen om veilig douchen voor u te garanderen.

Waarom Van Bergen Sanitair?

Van Bergen Sanitair is een sanitair bedrijf gespecialiseerd in het aanpassen van u badkamer sinds 2014 en meer dan 2500 tevreden klanten.

Onbezorgd genieten van het plezier van water, dat is ons motto. Wij zorgen ervoor dat u uw badkamer kunt blijven gebruiken zoals u dat wilt. Met veiligheid hoog in het vaandel zonder dat u hiervoor u comfort en stijl hoeft op te geven.

we bieden met onze producten tal van oplossingen om veilig douchen voor u te garanderen. Waaronder dus ook een douche in 1 dag. Elk product heeft zijn eigen voordelen, Weet u niet voor welke oplossing u moet gaan, dan zullen we samen met u kunnen bekijken welk product het beste bij u situatie aansluit. 

Douche in 1 dag voor u op maat

Bij het installeren van een douche in 1 dag kijken we altijd eerst naar de veiligheid, gevold door gebruiksgemak. Als onze materialen zijn daar op gemaakt, zoals handgrepen, thermostaatkraan en een douchestoel als die behoefte daar is. Bij de oplevering worden deze altijd gemonteerd op u maat, rekening houdend met u postuur en bewegingsruimte. De douches zijn alle alle maten en vormen te plaatsen zo is er altijd wel een die bij u thuis past

1
2
4
5
3
6

Snel en vakkundig geplaatst​

Wij beschikken over een eigen montagedienst, die voor u alles regelt, van breekwerk van u oude bad tot installatie van de
douchecabine. Uiteraard voeren we ook uw afval af en zorgen we dat u in een
schoon opgeleverde badkamer kan stappen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk ons Privacybeleid om meer te weten te komen over ons cookiebeleid of om hier niet mee in te stemmen..