Bad eruit, veilige Van Bergen douche erin

Van bad naar inloopdouche in 1 dag

Hoe vaak gebruikt u het bad nog in de badkamer? de hoge instap de gladde vloer en te weinig houvast kunnen u een onveilig gevoel geven als u in bad zit. met een comfortabel bad naar douche oplossing van Van Bergen Sanitair behoort dit tot het verleden. Met deze douches heeft u een makkelijke in en uitstap, zonder glij partijen. De aangebrachte anti slip en de uitgebreide veiligheidsaccessoires bieden u dagelijks een comfortabel douchemoment. Wij vervangen u bad door een ruime inloopdouche binnen 1 dag zonder grote verbouwing.

Vind welke inloopdouche bij u past

Een veilige inloopdouche die overal past

Al onze douchecabines kunnen worden geplaatst ter vervanging van het huidige bad. Maar kunnen uiteraard ook uw huidige douche vervangen of zelfs geplaatst worden in ruimtes waar nu geen badkamer aanwezig is. U kunt hierbij denken aan een badkamer inrichten in een ruimte op de begane grond, omdat verminderde validiteit het bemoeilijkt om de trap naar de badkamer op een verdieping te bereiken.

Veiligheid in de badkamer

Jaarlijks vallen er duizenden slachtoffers door ongelukken in de badkamer. Bij het meeste van deze ongelukken zijn ouderen betrokken. In een badkamer zijn dan ook tal van oorzaken aan te wijzen waarom dit gebeurt. Te denken aan gladde oppervlakten, hoge instappen en te weinig steunpunten. De veiligheid in uw badkamer is voor ons heel belangrijk, we bieden met onze producten tal van oplossingen om veilig douchen voor u te garanderen.

Waarom Van Bergen Sanitair?

Van Bergen Sanitair is een sanitair bedrijf gespecialiseerd in het aanpassen van u badkamer sinds 2014 en meer dan 2500 tevreden klanten.

Onbezorgd genieten van het plezier van water, dat is ons motto. Wij zorgen ervoor dat u uw badkamer kunt blijven gebruiken zoals u dat wilt. Met veiligheid hoog in het vaandel zonder dat u hiervoor u comfort en stijl hoeft op te geven.

we bieden met onze producten tal van oplossingen om veilig douchen voor u te garanderen. Elk product heeft zijn eigen voordelen, Weet u niet voor welke oplossing u moet gaan, dan zullen we samen met u kunnen bekijken welk product het beste bij u situatie aansluit. 

Bad naar douche voor u op maat

Bij het installeren van een bad naar douche kijken we altijd eerst naar de veiligheid, gevold door gebruiksgemak. Als onze materialen zijn daar op gemaakt, zoals handgrepen, thermostaatkraan en een douchestoel als die behoefte daar is. Bij de oplevering worden deze altijd gemonteerd op u maat, rekening houdend met u postuur en bewegingsruimte. De douches zijn alle alle maten en vormen te plaatsen zo is er altijd wel een die op de oude plek van u bad past.

1
2
4
5
3
6

Snel en vakkundig geplaatst​

Wij beschikken over een eigen montagedienst, die voor u alles regelt, van breekwerk van u oude bad tot installatie van de
douchecabine. Uiteraard voeren we ook uw afval af en zorgen we dat u in een
schoon opgeleverde badkamer kan stappen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk ons Privacybeleid om meer te weten te komen over ons cookiebeleid of om hier niet mee in te stemmen..