Bad eruit, veilige Van Bergen douche erin

  • Zonder ingrijpende verbouwing
  • Volledig op maat ontwerp en uitvoering
  • Badkamer wordt gebruiksklaar opgeleverd
  • Onderhoudsarm
  • levenslange garantie

Van bad naar inloopdouche in 1 dag

Hoe vaak gebruikt u het bad nog in de badkamer? de hoge instap de gladde vloer en te weinig houvast kunnen u een onveilig gevoel geven als u in bad zit.

met een comfortabel douche van Van Bergen Welzijn en Comfort behoort dit tot het verleden. Met deze douches heeft u een makkelijke in en uitstap, zonder glij partijen. De aangebrachte anti slip en de uitgebreide veiligheidsaccessoires bieden u dagelijks een comfortabel douchemoment. Wij vervangen u bad door een ruime inloopdouche binnen 1 dag zonder grote verbouwing.

Vind welke Inloopdouche bij u past

  • Alle afmetingen mogelijk
  • Diverse stijlen en kleuren

Een veilige inloopdouche die overal past

Al onze douchecabines kunnen worden geplaatst ter vervanging van het huidige bad. Maar kunnen uiteraard ook uw huidige douche vervangen of zelfs geplaatst worden in ruimtes waar nu geen badkamer aanwezig is. U kunt hierbij denken aan een badkamer inrichten in een ruimte op de begane grond, omdat verminderde validiteit het bemoeilijkt om de trap naar de badkamer op een verdieping te bereiken.

Snel en vakkundig geplaatst​

Wij beschikken over een eigen montagedienst, die voor u alles regelt, van breekwerk van u oude bad tot installatie van de
douchecabine. Uiteraard voeren we ook uw afval af en zorgen we dat u in een
schoon opgeleverde badkamer kan stappen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk ons Privacybeleid om meer te weten te komen over ons cookiebeleid of om hier niet mee in te stemmen..