Douche eruit, veilige Van Bergen inloopdouche erin

Van douche naar inloopdouche in 1 dag

Douchen in een verouderde en onveilige douche kan zelfs ronduit gevaarlijk zijn. De rand van de douchecabine, de gladde douchebak en nauwelijks houvast zorgen ervoor dat u zich niet meer veilig voelt tijdens het douchen.

Gelukkig biedt Ven Bergen een fraaie en veilige oplossing met de comfortabele inoopdouche. Wij vervangen uw douche naar veilige inloopdouche binnen 1 dag, zonder hak- en breekwerk. Met een inloopdouche kunt u in een comfortabele, veilige omgeving genieten van een welverdiende douche

Vind welke Inloopdouche bij u past

Een veilige inloopdouche die overal past

Al onze douchecabines kunnen worden geplaatst ter vervanging van het huidige douche. Maar kunnen uiteraard ook uw huidige bad vervangen of zelfs geplaatst worden in ruimtes waar nu geen badkamer aanwezig is. U kunt hierbij denken aan een badkamer inrichten in een ruimte op de begane grond, omdat verminderde validiteit het bemoeilijkt om de trap naar de badkamer op een verdieping te bereiken.

Snel en vakkundig geplaatst​

Wij beschikken over een eigen montagedienst, die voor u alles regelt, van breekwerk van u oude bad tot installatie van de
douchecabine. Uiteraard voeren we ook uw afval af en zorgen we dat u in een
schoon opgeleverde badkamer kan stappen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk ons Privacybeleid om meer te weten te komen over ons cookiebeleid of om hier niet mee in te stemmen..