Bad eruit, veilige Van Bergen instapbad erin

Van bad naar instapbad in 1 dag

In een traditioneel bad stappen met een hoge badrand is ronduit gevaarlijk en lastig om in te stappen en neemt veel risico’s met zich mee.

Met het instapbad van Van Bergen stapt u eenvoudig door het deurtje naar binnen. Hierdoor kunt u comfortabel instappen en Verkleint het het risico om te vallen in uw badkamer waardoor u kun blijven genieten van een ontspannen bad, of veilig kunt douchen in u bad.

Vind welk instapbad bij u past

Is een instapbad wat voor u?

Een instapbad is een prettig hulpmiddel voor mensen, met name voor senioren, die minder mobiel zijn en moeite hebben om zelfstandig te douchen en badderen. Jaarlijks vinden er veel valpartijen plaats, met name onder senioren, in de badkamer. De deur in het bad zorgt voor een lage instap en voorkomt zo valpartijen. Een wandbeugel kan worden geplaatst voor extra houvast bij het in- en uitstappen. Voor veel senioren is een instapbad daarom een uitkomst. Een instapbad, ook wel eens seniorenbad genoemd, wordt met name aangeraden bij mensen met rug-, heup- en knieklachten.

U kunt via de deur veilig in- en uit bad stappen. De deur in het instapbad is waterdicht dus uw badkamer blijft droog. Het water in bad zorgt ervoor dat de deur vacuüm trekt en daardoor onmogelijk water doorlaat. U opent de deur eenvoudig door deze naar boven te trekken. 

Snel en vakkundig geplaatst​

Wij beschikken over een eigen montagedienst, die voor u alles regelt, van breekwerk van u oude bad tot installatie van de
douchecabine. Uiteraard voeren we ook uw afval af en zorgen we dat u in een
schoon opgeleverde badkamer kan stappen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk ons Privacybeleid om meer te weten te komen over ons cookiebeleid of om hier niet mee in te stemmen..